Отборите на Верона и Лацио завършиха наравно 1:1 на “Маркантонио

...
Отборите на Верона и Лацио завършиха наравно 1:1 на “Маркантонио
Коментари Харесай

Лацио се издъни срещу борещ се да не изпадне

Отборите на Верона и Лацио приключиха наедно 1:1 на “Маркантонио Бентегоди ” в дуел от 21-вия кръг на Серия " А ". Така “орлите ” нямат загуба в последните си пет турнирни мача, а “мастифите ” са в поредност от три срещи без проваляне.

Педро Родригес откри резултата в самия завършек на първото полувреме, когато се завъртя и се разписа с хубав удар. Още в 51-вата минута обаче домакините възвърнаха равенството. Тогава новото попълнение Сирил Нгонге беше прецизен с глава след центриране от фал за първия си гол с екипа на отбора. Само две минути по-късно “джалоблу ” бяха на косъм от цялостен поврат, само че далечната греда спря техничен удар на капитана Дарко Лазович. Най-добрият късмет за надвит гол пред римляните пък се откри секунди преди края на мача, когато Лоренцо Монтипо избави удар с пета на Матия Дзакани от близко.

Така Лацио остана на четвъртата позиция в класирането, само че към този момент с актив от 39 точки, а Верона продължава да бъде на 18-ото място в зоната на изпадащите с 14 извоювани пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР