Отборите на Уругвай и Гана излизат в решаващ мач от

...
Отборите на Уругвай и Гана излизат в решаващ мач от
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Гана ще мъсти на Уругвай за ръката на Суарес - съставите

Отборите на Уругвай и Гана излизат в решителен мач от Група H. Срещата на „ Ал Жануб “ започва в 17:00 часа и ще може да я гледате в ефира на DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 3, както и НА ЖИВО с картина на уеб страницата Gong.bg!

Гана впечатли и в двата си мача до момента в Мондиал 2022. Те започнаха със загуба от Португалия с 2:3, само че в този мач „ черните звезди “ можеха да вземат и освен това. Във втория си мач африканския отбор победи Южна Корея с 3:2 и в този момент се намира на отлична позиция за продължение към елиминационната фаза. Гана е на второ място в Група H с 3 точки, до момента в който Уругвай има единствено една точка и тя пристигна в първия мач против Южна Корея.

„ Урусите “ пък несъмнено са на противоположната страна и до момента не оправдават упованията на доста експерти. Южноамериканците имаха мощни моменти в мача против Португалия, само че изцяло „ мореплавателите “ ги надиграха и справедливо завоюваха. Националният селекционер на Уругвай – Диего Алонсо, направи няколко промени в двата си мача. Луис Суарес започва като титуляр в първия мач, до момента в който във втория дуел от груповата фаза от първата минута стартира Едисон Кавани, само че и той и Дарвин Нунес не оставиха някакъв по-сериозен отпечатък върху мача с Португалия.

Въпреки че тъждество може да ги класира, африканците ще желаят да завоюват, с цел да си отмъстят за отпадането на Световното през 2010 година Тогава в продълженията Луис Суарес спря топката на голлинията с ръка. Той бе изпъден, само че Асамоа Гиан пропусна отсъдената дузпа, а Уругвай завоюва при дузпите и се класира за полуфиналите.

Уругвай и Гана са се срещали единствено един път в историята и това е на Мондиал 2010 в четвъртфинален конфликт, който „ урусите “ печелят с 2:1.

Рефер: Даниел Зиберт (Германия)

Стадион: " Ал Джануб " (Ал-Уакра)

17,00 /

Стартови сформира на двата тима:

Уругвай:  Серхио Роче – Гилермо Варела, Хосе Хименес, Себастиан Коатес, Матиас Оливера, Факундо Пелистри, Родриго Бентанкур, Федерико Валверде, Дарвин Нунес, Луис Суарес

Селекционер: Даниел Алонсо

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР