Отборите на ЦСКА и Лудогорец направиха равенство 1:1 в първи

...
Отборите на ЦСКА и Лудогорец направиха равенство 1:1 в първи
Коментари Харесай

1:1 в първия полуфинал между ЦСКА София и Лудогорец

Отборите на ЦСКА и Лудогорец направиха тъждество 1:1 в първи полуфинален мач от шампионата за Купата на България, игран на стадион " Българска войска ". По този метод всичко ще се реши на реванша в Разград след седмица.

На тежкия и заснежен терен на стадиона на " алените " двата отбора не съумяха да покажат нищо стойностно през първото полувреме, в което доминираха единоборствата в центъра на терена, а чисти голови положения липсваха. 

След почивката " армейците ", за които следващ дебют като треньор направи Любослав Пенев, бяха по-активни, а в 60-та минута " орлите " останаха с човек по-малко, откакто Бърнард Текпетей получи втори жълт картон, откакто спря рискова контраофанзива на противника. 

Домакините се възползваха от численото си предимство и поведоха в резултата в 77-та минута, когато капитанът Тиаго Родригеш бе изведен добре в наказателното поле от Жеферсон и със мощен удар откри резултата. 

Възпитаниците на Валдас Дамбраускас съумяха да изравнят единствено шест минути по-късно посредством Каули Оливейра, който се разписа отблизо разстояние след центриране от фал на Кирил Десподов.

До края на дуела повече голове не паднаха и дуелът приключи при резултат 1:1. Реваншът сред двата отбора ще се играе идната сряда от 18:30 часа в Разград. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР