Отборите на Царско село и Берое излизат един срещу друг

...
Отборите на Царско село и Берое излизат един срещу друг
Коментари Харесай

Царско село и Берое са мотивирани за силен старт през новата година

Отборите на Царско село и Берое излизат един против различен в първи дуел от неделната стратегия на 20-ия кръг в родната efbet Лига. Срещата започва в 12:45 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

През зимата „ царете “ бяха напуснати от редица съществени играчи, само че в това време е в разгара си италианската инвазия от играчи. Най-сериозното попълнение в офанзивата на отбора е Реди Каса, който идва от Септември София.

Италианският треньор на столичани Андреа Сасарини пък остана удовлетворен от инспекциите с ЦСКА и Левски, които приключиха със загуба от „ алените “ и тъждество със „ сините “. През есента Царско село означи едвам 11 гола в шампионата.

В отбора на Берое пък се завърна треньорът Петър Хубчев, който беше публично показан по-рано през седмицата. В тима дойде и футболистът на ЧФР Клуж – Бен, който е с алжирски корени и се подвизава като бранител.

Клубът обаче се отхвърли от привличането на някогашния вратар на Лудогорец и националния тим Владислав Стоянов.

Старозагорци пък отстъпиха в последната си инспекция с 0:1 от втородивизионния Янтра Габрово.

/ /
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР