Отборите на Тотнъм и Астън Вила проучват възможността да привлекат

...
Отборите на Тотнъм и Астън Вила проучват възможността да привлекат
Коментари Харесай

Астън Вила и Тотнъм са по петите на капитана на Саутхемптън

Отборите на Тотнъм и Астън Вила изследват опцията да привлекат капитана на Саутхемптън Джеймс Уорд-Праус това лято. „ The ​​Telegraph “ твърди, че и двата клуба са подготвени да натиснат в последните седмици на трансферния прозорец, за го вземат в състава си.

Вила имаше интерес към Уорд-Праус и по-рано през лятото, преди да насочи вниманието си към играчи, които да заменят напусналия в посока Манчестър Сити Джак Грийлиш. Леон Бейли, Дани Ингс и Емилиано Буендия бяха привлечени на „ Вила Парк “, само че се твърди, че бирмингамци към момента желаят да се подсилят и в средата на терена, където са определили точно Уорд-Праус като своята цел №1.

„ Шпорите “ също желаят да се подсилят в средата на терена. Наред с Пиер Емил-Хойберг и Танги Ндомбеле, 26-годишният англичанин би бил идеалното попълнение в полузащитата. Бившият управител на лондончани Маурисио Почетино искаше Уорд-Праус още по време на престоя си в клуба.

Уорд-Праус игра във всеки един дуел на Саутхемптън във Висшата лига през предишния сезон и вкарва осем гола. Това му завоюва място в първичния състав на Англия на Европейското състезание, само че не съумя да влезе в окончателния лист.

Изпълнителният шеф на Саутхемптън Мартин Семънс обаче няма предпочитание да се разделя с Уорд-Праус, защото го вижда като значим състезател за бъдещето. Халфът има контракт със „ светците “ до лятото на 2025 година и е оценен на към 30 милиона евро.

Plus: Olympiakos interested in Sheffield United's George Baldock, with Burnley and Brighton looking to sign Marc Cucurella
— Telegraph Sport (@TelegraphSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР