Отборите на Торино и Каляри не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Торино и Каляри не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Торино и Каляри си спретнаха истинско дерби без Десподов: Два гола, три червени картона и ВАР, но без победител

Отборите на Торино и Каляри не съумяха да излъчат победител в днешната среща от 32-ия кръг в Серия " А ", завършвайки при краен резултат 1:1. Българският нападател Кирил Десподов не се появи в игра, а остана на пейката.

" Сардинците " не приключиха мача в цялостен състава, откакто Лука Пелегрини и Николо Барела бяха изгонени, а от противника им - Симоне Дзадза.

В 11-ата минута, Артур Йоница получи отлично подаване в наказателното поле и незабавно стреля към вратата, само че топката разтресе напречната греда. В 25-ата, домакините отвърнаха. Томас Ринкон овладя пас в пеналта и съумя да мушне кълбото през отбраната, само че то прелетя настрана от задачата.

В 52-ата минута, Симоне Дзадза откри резултата за торинци. След осъществяване на корнер, се получи безредие в наказателното поле и топката напълно инцидентно се озова на крайници на нападателя, който незабавно я мушна в мрежа от напълно близко разстояние - 1:0.
 Снимка 418105
Източник:

Шест минути по-късно, Даниеле Базели си опитва шанса от свободен удар, само че топката мина над напречната греда. В 70-ата, домакинският напън продължи. Алехандро Беренгер беше изтърван от отбраната и опита пряк обстрел, насочвайки топката към горния десен ъгъл, само че не съумя да вложи задоволително мощ и Алесио Краньо улови с лекост.

В 74-ата минута, героят в срещата Дзадза получи пряк червен картон, откакто оспори съдийско решение. Не бяха минали и две минути и Леонардо Паволети изравни. Той получи прекрасен пас до вратарското поле и с глава прониза мрежата за 1:1. Разбира се, и тази обстановка в италианския футбол не мина без намесата на ВАР, защото в началото попадението бе анулирано поради засада.

В 82-ата минута, втори футболист в срещата получи червен картон. Лука Пелегрини беше изпъден поради доста рисково влизане, а надълбоко в добавеното време и неговият съотборник Николо Барела също видя " аления " цвят, откакто получи втори жълт картон.

След това тъждество, Каляри събра актив от 37 точки на 11-ото място, до момента в който Торино е седми с 50.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР