Отборите на Севиля и Ювентус играят при резултат 2:1 във

...
Отборите на Севиля и Ювентус играят при резултат 2:1 във
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Севиля - Ювентус 2:1, Ерик Ламела осъществи обрата в продълженията

Отборите на Севиля и Ювентус играят при резултат 2:1 във втори полуфинален мач в Лига Европа. Душан Влахович даде преднина на " бианконерите " в 65-ата минута на срещата. Отговорът на севилци бе бърз, а Сусо върна паритета с необикновен гол в 72-ата минута. 

Редовното време приключи при резултат 1:1, което прати мача в продълженията. Ерик Ламела реализира обрата в 95-ата минута.

Домакините започнаха по-добре срещата. Севилци на няколко пъти се пробваха да погледнат по-смело към вратата, защитавана от Шчесни. В 7-ата минута Иван Ракитич опита изстрел от границата на пеналтерията, само че бе блокиран. Топката стигна до Хесус Навас, само че той не съумя да изостри ситуацията с положително центриране. В последна сметка гостите почистиха, само че натискът на Севиля продължи.

В 14-ата минута Николо Фаджоли опитва шут от далечна отдалеченост, който срещна главата на бранител от Севиля и излезе в корнер. При ъгловият удар пък се стигна до отлична голова опция за Федерико Гати, който се извиси над всички и стреля с глава. Ясин Боно обаче се намеси чудесно, с цел да избави севилци.

Десет минути по-късно пристигна и най-чистият късмет за домакините. Лукас Окампос стреля с глава на близка греда, а Шчесни сподели необикновен инстикт, с цел да избие топката преди тя да премине с целия си размер голлинията. Последва корнер, при който Ел-Несири стреля с глава, само че топката бе изчистена от Мануел Локатели.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР