Отборите на Розова долина и Лудогорец играят при резултат 0:0

...
Отборите на Розова долина и Лудогорец играят при резултат 0:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Розова долина - Лудогорец 0:0, три принудителни смени и червен картон в мача

Отборите на Розова котловина и Лудогорец играят при резултат 0:0 в мач от 1/16-финалите на SESAM Купа на България. Мачът на актуализирания стадион „ Севтополис “ започва в 13:30 часа и може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. В уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

Първият удар към една от двете порти пристигна в 6-ата минута. Доминик Янков стреля от границата на наказателното поле, само че след рикошет топката излезе в първи корнер в мача.  

Очаквано отборът на Лудогорец бе по-активният на терена и този, който владееше топката в по-големи интервали от срещата. Домакините избраха да работят на контраофанзива, само че мъчно стигаха до рискове пред Симон Слуга.

В 14-ата минута Бърнард Текпетей проби добре отдясно и опитва да откри Доминик Янков в наказателното поле на Розова котловина. Стражът на „ розите ” Димитър Иванов съумя да пресече подаването и улови. Малко по-късно още веднъж Текпетей обстрелва вратата на домакините, само че Иванов още веднъж бе на мястото си и мазета в нов ъглов удар.

След 20 минути игра домакините трябваше да извършат насилствена промяна в състава си, откакто Стоян Иванов получи контузия и трябваше да бъде сменен. Малко по-късно ориста му последва и Мануел Шоу от Лудогорец, който също напусна поради здравословен проблем. На негово място се появи Якуб Пьотровски.

При един от следващите си корнери пред вратата на Розова котловина, гостите от Разград имаха съществени искания за дузпа. Топката бе центрирана в наказателното поле, където Терзиев овладя и стреля от въздуха, само че топката срещна ръката на Ангелов, който обаче бе с тил и нямаше по какъв начин да реагира.

Първата по-сериозна заплаха за Симон Слуга пристигна малко инцидентно. Цветан Чахов получи отляво и опита да центрира, само че заплашително топката се насочи към вратата на гостите. Слуга обаче внимаваше и съумя да улови под гредата.

В 39-ата минута домакините останаха с човек по-малко на терена, откакто Венцислав Иванов бе украсен за повторно в жълто. Футболистът получи първия си углавен картон за имитация по адрес на съдията, а малко по-късно застъпи рисково Иван Иванов в центъра на терена. Футболистът на гостите не съумя да продължи срещата и напусна терена благодарение на лекарския щаб на разградчани. На мястото на българския национал се появи Рик Джонатан.

LIVE РОЗОВА ДОЛИНА – ЛУДОГОРЕЦ 0:0

1/16-финал, SESAME Купа на България

Стадион: „ Севтополис ”, Казанлък, 3000 фенове

Рефер: Красен Георгиев

Розова котловина : 12.Димитър Иванов, 10.Ахмед Сюнетчиев, 23.Валентин Иванов, 77.Венцислав Иванов   , 5.Иво Иванов, 9.Кольо Чахов, 11.Пламен Колев, 18.Стоян Иванов, 66.Цветан Чахов, 8.Николай Стоичков, 14.Надим Ангелов

Старши треньор: Атанас Апостолов

Лудогорец : 12.Симон Слуга, 5.Георги Терзиев, 8.Клод Гонсалвеш, 9. Игор Тиаго, 15.Педро Енрике, 16.Аслак Фон Витри, 20.Густаво Нонато, 23.Мануел Шоу, 37.Бернард Текпетей, 64.Доминик Янков, 82.Иван Йорданов

Старши треньор: Анте Шимунджа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР