Отборите на Милан и Аталанта ще се опитат да привлекат

...
Отборите на Милан и Аталанта ще се опитат да привлекат
Коментари Харесай

Ориги е трансферна цел на Милан и Аталанта

Отборите на Милан и Аталанта ще се опитат да привлекат нападателя на Ливърпул Дивок Ориги, твърди „ Tuttomercato “. Белгиецът е цел на двата тима от Серия А по-скоро за лятото, когато всеки от тях може да има потребност от укрепване на офанзивата си.

В Милан са набелязали Ориги като евентуален претендент за заместител на ветерана Златан Ибрахимович, чието бъдеще на „ Сан Сиро “ към този момент не е напълно ясно, защото има контракт единствено до края на сезона.

В Аталанта пък гледат към 26-годишния белгиец като вид за заместител на Луис Муриел, който се чака да напусне „ бергамаските “ след края на сезона.

Ориги е в Ливърпул от 2014 година, само че по този начин и не може да се наложи като титуляр в състава на мениджъра Юрген Клоп, а на два пъти бе отдаван чартърен в Лил и Волфсбург. Въпреки това белгиецът е нещо като „ златна запаса “ за мърсисайдци, като доста постоянно бележи решаващи голове от аварийна пейка.

В последните седмици той още веднъж попадна под светлините на прожекторите с две победни попадения против Улвърхемптън и Милан. Ориги има контракт с Ливърпул също до края на сезона.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР