Отборите на Манчестър Сити и Спортинг Лисабон не успяха да

...
Отборите на Манчестър Сити и Спортинг Лисабон не успяха да
Коментари Харесай

Храбър Спортинг не се даде в реванша срещу незаинтересован Сити

Отборите на Манчестър Сити и Спортинг Лисабон не съумяха да излъчат победител, завършвайки при резултат 0:0 в реванш от осминафиналите в Шампионската лига. Двубоят беше протоколен, откакто "гражданите " завоюваха първия дуел с 5:0. Оказа се, че в този момент голеадата надалеч не беше на равнище, откакто домакините не си дадоха доста напън, а гостите се защитаваха по превъзходен метод и заслужиха чистата си мрежа.

Двубоят започва много равностойно. В 9-а минута домакините имаха искания за дузпа, които обаче не бяха почетени от основния арбитър.

Първият удар в мача пристигна едвам в 24-тия минута. Фил Фодън съумя да получи топката на стрелкова позиция, само че Антонио Адан се оправи добре с първото тестване за вечерта.

Шест минути преди края на полувремето Сити получи втория си добър късмет в мача. Рахийм Стърлинг беше открит от положително центриране, само че ударът му попадна умерено в тялото на Адан.

Стартът на второто полувреме можеше да бъде съвършен за "гражданите ", които мислеха, че поведоха в 47-а минута, само че попадението на Габриел Жезус беше анулиран поради засада.

Последва интервал на активизация в състава на гостите, откакто Табата и резервата на Маркъс Едуардс пласираха точни, само че слаби удари към вратата на Едерсон. Равенството обаче продължаваше да се резервира.

В 76-а минута пристигна и най-голямото състояние за Спортинг, откакто крилото Паулиньо се озова на отлична стрелкова позиция в наказателното поле, само че аварийният вратар Скот Карсън се намеси по отговарящ метод.

До края на срещата по този начин и не се стигна до забавни положения и по този начин португалците се поздравиха с авторитетно тъждество, само че домакините гледат към идната фаза на шампионата.

Манчестър Сити - Спортинг Лисабон 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Манчестър Сити: Едерсон, Игън-Райли, Стоунс, Лапорт, Зинченко, Фернандиньо, Гюндоган, Бернардо, Стърлинг, Фодън, Жезус;

Спортинг Лисабон : Адан, Федал, Коатес, Нето, Рейс, Табата, Угарте, Педро Поро, Паулиньо, Сарабия, Слимани;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР