Отборите на Ливърпул и Уулвърхямптън завършиха наравно 2:2 на Анфилд

...
Отборите на Ливърпул и Уулвърхямптън завършиха наравно 2:2 на Анфилд
Коментари Харесай

Ливърпул и Уулвърхямптън ще преиграват за ФА Къп след зрелищно 2:2 на Анфилд

Отборите на Ливърпул и Уулвърхямптън приключиха наедно 2:2 на " Анфилд " и ще би трябвало да се срещнат още един път в преиграване сред двата отбора, което да дефинира кой от тях ще продължи към четвъртия кръг на ФА Къп.

Своя формален дебют за " мърсисайдци " в срещата пък направи нидерландеца Коди Гакпо, който се причисли към отбора преди броени дни с трансфер от ПСВ Айндховен.

Двубоят ще бъде запомнен и с анулирания трети гол на " вълците " в заключителните минути на срещата, когато Тоти прати топката в мрежата на домакините, само че системата ВАР маркира засада. При повторенията на обстановката обаче по този начин и не стана ясно кой от футболистите на Уулвс е бил в постоянна позиция, като по всяка възможност е ставало въпрос за Матеуш Нунеш, чието центриране провокира разбъркването, след което Тоти се разписа.

Иначе преди този момент гостите бяха повели в 26-та минута след груба неточност на вратаря Алисон, който на процедура подари топката на Гонсало Гедеш и португалецът не се поколеба да стреля и означи за 1:0.

В края на първото полувреме обаче равенството беше възобновено от Дарвин Нунес, който се разписа с удар от въздуха след ужасно подаване на Трент Алекзандър Арнолд.

В 52-та минута домакините от Ливърпул стигнаха и до цялостния поврат след неточност в защитата на Уулвърхямптън, която разреши на топката да стигне до Мохамед Салах, а египтянинът не сбърка за 2:1 в интерес на " мърсисайдци ".

Все отново " вълците " не се предадоха и в 66-та минута Хи-Чан Хуан още веднъж възвърне паритета не и без доза шанс при своя изстрел, който се отби от тялото на защитник преди още веднъж да рикошира в корееца, което остави без шансове за реакция стража Алисон.

По този метод Ливърпул и Уулвърхямптън ще се срещнат още веднъж в преиграване, което се чака да се организира след към десетина дни в дома на " вълците " " Молиню ".

Безспорно обаче бомбата на деня пристигна от Шефилд Уензди, който изхвърли от конкуренцията летящия високо във Висшата лига Нюкасъл след домашен триумф с 2:1.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР