Отборите на Ливърпул и Шефилд Юнайтед закриват коледно-новогодишната програма във

...
Отборите на Ливърпул и Шефилд Юнайтед закриват коледно-новогодишната програма във
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Шефилд Юнайтед, съставите

Отборите на Ливърпул и Шефилд Юнайтед закриват коледно-новогодишната стратегия във Висшата лига с дуел в четвъртъшната вечер на "Анфийлд ". Двубоят е с начален час 22:00 и ще може да бъде следен директно в ефира на DIEMA SPORT 2. Ние от GONG.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата онлайн тук.

Ливърпул ще се опита още веднъж да усили задатъка си на върха на класирането нс 13 точки след изиграването и на 21-вия кръг на шампионата. В първия дуел сред двата отбора "мърсисайдци " реализираха извънредно сложна победа с 1:0, а в този момент несъмнено ще се надяват на по-лесен сюжет пред лична аудитория.

Момчетата на Крис Уайлдър, от своя страна, не престават впечатляващото си показване от началото на сезона, заемайки 8-та позиция в класирането с 29 пункта. "Остриетата " затрудниха съществено Манчестър Сити като посетител на "Етихад " преди няколко дни, като в този момент те още веднъж ще се опитат да поднесат изненада против огромния любимец за купата.

Ливърпул - Шефилд Юнайтед 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Ливърпул : Алисон, Алекзандър-Арнолд, Ван Дайк, Гомес, Робъртсън, Кейта, Вайндалдум, Джордан Хендерсън, Мане, Фирмино, Салах (4-3-3)

Шефилд Юнайтед: Дийн Хендерсън, О'Конъл, Башам, Игън, Стивънс, Флек, Норууд, Лундстрам, Балдок, Макголдрик, Мусе; (3-5-2)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР