Отборите на Интер и Киево играят при резултат 2:0 в

...
Отборите на Интер и Киево играят при резултат 2:0 в
Коментари Харесай

Интер - Киево 2:0, греда за домакините и червен картон за гостите

Отборите на Интер и Киево играят при резултат 2:0 в срещата от 36-ия кръг на Серия " А ". Домакините поведоха с прецизен изстрел на Матео Политано в 39-ата минута. Перишич удвои в 87-ата минута.

“Нерадзурите” излизат с Мауро Икарди на върха на офанзивата, а Раджа Наинголан, Матео Политано и Иван Перишич ще работят от по-задни позиции.

| FORMAZIONE

I nostri 11per #InterChievo #FORZAINTER pic.twitter.com/cKhHwEd8ET
— Inter (@Inter) May 13, 2019
Гостите пък са избрали Рикардо Меджорини и Сергей Грубац да водят офанзивата в този мач. Емануел Винято пък ще бъде от по-задни позиции в ролята на плеймейкър.

IL NOSTRO XI GIALLOBLÚ #InterChievo #LaGenteComeNoiNonMollaMai #ForzaChievo pic.twitter.com/W6xtbJFgZ1
— A.C. ChievoVerona (@ACChievoVerona) May 13, 2019

Интер стартира нападателно още от началото и в 6-ата минута стигна до първата си опция в мача. Иван Перишич стреля с глава от близко, само че право в ръцете на вратаря.

В 22-ата минута Раджа Наинголан стреля от отдалеченост, само че ударът му е блокиран от бранител.

Най-доброто състояние досега пристигна в 28-ата минута. Перишич бе изведн на скорост отляво и насочи мощен удар от дребен ъгъл, само че вратарят съумя да избави.

В 32-ата минута Перишич стреля от отдалеченост, само че ударът му рикошира в бранител и мина над вратата. При последвалия корнер Жоао Миранда стреля с глава, само че едва и в ръцете на вратаря.

Натискът на домакините даде резултат в 39-ата минута. Тогава бранителите на Киево не се ориентираха добре при едно безредие пред пеналта и топката се озова в Матео Политано, който с удар по земя съумя да вкара благодарение на гредата - 1:0.

В началото на втората част Киево стигна до първата си опция в мача, само че тя бе много сериозна. Винято се възползва от неточност в защитата на Интер и насочи подъл удар по земя, който мина около вратата.

В ответната офанзива Икарди за пръв път обстрелва вратата на противника. Той получи хубаво центриране отляво и стреля с глава, само че над вратата.

В 57-ата минута вратарят на Киево Луиджи Сепе се прояви на два пъти с героичен спасявания. Той първо отрази мощен удар на Политано, а по-късно спря и Перишич при опита за добавка от близко.

Интер бе покрай удвояване на резултата в 64-ата минута, когато Перишич получи на добра позиция пред наказателното поле, освободи си пространство и стреля по земя, само че топката се спря в гредата.

В 77-ата минута ситуацията за гостите стана още по-неприятно откакто Никола Ригони бе изпъден за недодялан фаул.

" Нерадзурите " се възползваха от обстановката и в 87-ата минута подпечатаха триумфа си с втори гол. Седрик стреля в гредата, само че кълбото се озова в кратана на Перишич, който този път бе прецизен за 2:0.

В 89-ата минута Антонио Кандрева бе покрай отбелязването на трети гол, само че ударът му от отдалеченост профуча около вратата.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Серия А 36 кръг, понеделник 13 май  Интер 2:090 минута  Киево
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР