Отборите на и Арда ще изиграят днес от 17,30 часа

...
Отборите на и Арда ще изиграят днес от 17,30 часа
Коментари Харесай

Ботев и Арда подновяват битките в efbet Лига

Отборите на и Арда ще изиграят през днешния ден от 17,30 часа на стадиона в Коматево първия дуел от пролетния дял на efbet Лига. Двубоят е любопитен и от позиция на това, че ще даде публично началото на новата епоха в Ботев, който смени собствеността си по време на паузата и към този момент е в ръцете на съветски притежател. Треньор към този момент е босненецът, бяха привлечени и доста нови състезатели.

Очаква се босненският експерт да заложи на много от новите футболисти. За титуляр е гласен даже и привлеченият за последно ганайски халф Емануел Току, който едвам през вчерашния ден беше показан публично. От Ботев оповестиха, че треньорът ще може да употребява и македонския централен защитинк Марио Младеновски, който към този момент има изряни документи.

Очакванията са Валентич да заложи на скица с трима бранители, на каквато залагаше в контролите. В офанзива ще работят и Сисе, които ще бъдат подкрепяни от по-задни позиции от Реда Рабей и Току.

В същото време в Арда, чийто ментор е водил и Ботев, до последно ще умуват за включването на.Халфът има лека травма и най-вероятно няма да стартира като титуляр.
От Арда също съумяха да уредят с картотеки всичките си нови попълнения. Двама от новите - нападателят и Манолис Русакис, се чака да бъдат измежду титулярите.

Балансът сред двата отбора в елита е в интерес на отбора от Кърджали. В 4 изиграни срещи, арденци са постигнали две победи, а а други два пъти са стигали до тъждество против Ботев.

Вероятни сформира:

Ботев: Георгиев, Генев, Работов, Янсон, Филипов, Рабей, Току, Шоколаров, Цикарски, Сисе, Илиев.

Арда: Караджов, Таравел, Русакис, Стоев, Александров, Мартинов, Желев, Лозев, Коконов, Йорданов, Делев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР