Отборите на Хебър и Ботев Пловдив играят при резултат 1:2 в

...
Отборите на Хебър и Ботев Пловдив играят при резултат 1:2 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Хебър - Ботев Пловдив 1:2, три греди за гостите

Отборите на Хебър и Ботев Пловдив играят при резултат 1:2  в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Антоан Бароан откри резултата от дузпа в 27-ата минута. Хлеб Бухал изравни в 57-ата минута. Виктор Генев даде нова преднина на гостите в 80-ата минута.

Ботев Пловдив пое контрола над топката още от първия съдийски сигнал. Реда Рабей опита дълго подаване към Роеи Херман в 7-ата минута, само че той не доближи до подаването, другояче можеше да стане рисково за домакините. Добра офанзива на Ботев в 10-ата минута Антоан Бароан бе изведен отляво, а той стигна до топката и центрира към Елвис Ману. Топката обаче беше изчистена.

Хебър опита контраофанзива, само че там внимаваше Хидайет Ханкич, който излезе, с цел да избие топката. В 15-ата минута Хебър погледна към вратата на Ботев Пловдив. Георги Търтов центрира, а топката беше свалена към различен футболист на Хебър. Хидайет Ханкич излезе и улови топката, само че се сблъска с Мартин Михайлов, който остана на земята. Вратарят влезе в спор с футболисти на домакините, само че обстановката бе бързо овладяна.

В 21-ата минута пристигна първата по-опасна офанзива на Ботев, Роеи Херман проби отляво и откри Антоан Бароан, който стреля от границата на наказателното поле, само че топката прелетя над напречната греда.

Само минута по-късно Хебър отговори и то с надалеч по-чиста обстановка. Хамдиев се възползва от неточност на бранителите на Ботев и откри Венсан Марсел в наказателното поле на " канарчетата ". Марсел бе на отлична позиция и стреля, само че топката прелетя над гредата.

Брахими бе изведен с пета от собствен съотборник в 24-ата минута. Футболистът на Ботев остана очи в очи с вратаря, а Петър Дебърлиев излезе, с цел да го спре, само че вместо това събори Брахими на земята. Съдията не се забави и уточни бялата точка. Антоан Бароан се нагърби с отговорността да извърши дузпата. Той се ускори и стреля, никакъв късмет за вратаря, който скочи в неверния ъгъл на вратата.

В 33-ата минута Елвис Ману получи положително подаване от Брахими и навлезе в наказателното поле на Хебър. Там бе спрян от Осира Корнел. В 37-ата минута пък Хебърлиев трябваше да се намесва. Елвис Ману откри Брахими, който имаше пространство да стреля и го направи. Топката обаче бе уловена от стража на Хебър.

Второто полувреме стартира мощно за домакините, още в 47-ата минута Георги Търтов получи късмет да стреля и единствено страхотната реакция на Хидайет Ханкич резервира преднината на " канарчетата ". Само минута по-късно и Венсан Марсел съумя да пробие в наказателното поле на гостите, само че бе спрян сполучливо от бранител на Ботев.

Домакините продължиха да играят по-добре, а в 57-ата минута Бухал получи страховит пас от Божуркин, който навлезе в наказателното поле на Ботев. Футболистът на домакините не се замисли и стреля около Хидайет Ханкич - 1:1.

Хебър още веднъж погледна към гола в 62-ата минута, когато след хубаво центриране в наказателното поле съвсем стигна до Венсан Марсел, който бе покрай това да стреля с глава, само че не съумя да уцели кълбо.

Ботев Пловдив уцели 3 греди в границите на 2 минути. Първо в 67-ата минута Ботев направи страхотна офанзива, а Брахими бе изведен на чиста позиция. Той стреля около вратаря, само че топката срещна гредата. Елвис Ману опита да добави, само че топката още веднъж срещна гредата, този път напречната. Секунди по-късно Николай Минков получи добър пас на далечната греда, само че той не съумя да прати топката в опразнената врата.

В 80-ата минута Ботев Пловдив удари Хебър. Първо Роеи Херман нахлу в наказателното поле на домакините, само че бе спрян. Последва корнер, а след страхотното осъществяване на ъгловия удар, топката бе сервирана на главата на Виктор Генев, който не елементарни на Дебърлиев и Хебър. Ботев Пловдив още веднъж са напред в резултата.

LIVE ХЕБЪР - БОТЕВ ПЛОВДИВ 1:2

0:1 Антоан Бароан 27'

1:1 Хлеб Бухал 57'

1:2 Виктор Генев 80'

Състави на двата тима:

Хебър: 1. Петър Дебърлиев, 5. Мартин Михайлов, 38. Хлеб Бухал, 28. Осира Корнел, 27. Роберт Мазан, 8. Алехандро Гарсия, 3. Богомил Божуркин, 97. Венсан Марсел, 17. Арсенио Валпорт, 98. Георги Търтов, 77. Октай Хамдиев

Треньор Владимир Манчев

Ботев Пловдив: 13. Хидайет Ханкич, 2. Роеи Херман, 4. Виктор Генев, 7. Мохамед Брахими, 10. Емануел Току, 11. Антоан Бароан, 22. Реда Рабей, 23. Димитър Тонев, 24. Джаспър Ван Хертъм, 28. Елвис Ману, 44. Роберто Пунчец

Треньор Желко Копич
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР