Отборите на ФКСБ и Андерлехт не успяха да се победят

...
Отборите на ФКСБ и Андерлехт не успяха да се победят
Коментари Харесай

ФКСБ и Андерлехт не успяха да счупят нулите

Отборите на ФКСБ и Андерлехт не съумяха да се победят в конфликта между тях от втория кръг в група " В " на Лигата на конференциите. Срещата в Букурещ завърши при резултат 0:0.

Домакините бяха доста по-активният от двата тима и могат да съжаляват, че не взеха освен това от тази среща. Те насочиха куп удари към вратата на противника, само че единствено два от тях бяха точни и не доведоха до отбелязване на гол.

Най-сериозната опция за ФКСБ бе пред Малком Еджума, който в 20-ата минута насочи страховит изстрел към вратата на противника, само че вратарят Хендрик Ван Кромбрюге направи зашеметяващо избавяне.

Гостите също бяха покрай разкриване на резултата в 34-тата минута, когато Фабио Силва шутира рисково, само че Щефан Търновану също се прояви с блестяща интервенция.

В последна сметка срещата приключи наедно и по този начин Андерлехт е на второто място в таблицата с 4 точки досега. ФКСБ пък излезе на 3-тото място с 1 точка.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР