Отборите на Етър и Славия се изправят в първия двубой

...
Отборите на Етър и Славия се изправят в първия двубой
Коментари Харесай

Етър и Славия търсят завръщане на победния път

Отборите на Етър и Славия се изправят в първия дуел от 18-тия кръг на efbet Лига. Двубоят в с начален час 16:30 в петъчни следобяд, като ще се организира на стадион " Ивайло " във Велико Търново. Срещата ще може да гледате в ефира на DIEMA SPORT, а ние от GONG.bg ще проследим за вас мача минута по минута.

И двата отбора ще търсят връщане към успехите след проваляне в предходния кръг. Славия е в серия от 2 следващи загуби, от съставите на ЦСКА и Черно море, което отдалечи загатна за чудесната серия на " белите ", която предхождаше този интервал.

Под въпрос в състава на Златомир Загорчич е Георги Георгиев, до момента в който Галин Иванов, Славчо Шоколаров и Николай Дюлгеров са осъдени. Все отново има и положителни вести в " белия " лагер. Янис Карабельов се завръща след наказване, до момента в който Анрдеа Христов и Димитър Велковски се чака да стартират като титуляри.

За Етър това съставлява късмет да заличат слабото си показване при гостуването на Ботев Пловдив в предходния кръг, при провалянето с 0:2. В лагера на " болярите " обаче въобще не беше спокойно през миналата седмица. На подготовка се е получило сборичкване сред асистента на Росен Кирилов Тодор Колев и полузащитника Иван Стоянов. Все още не е ясно какви ще са последствията за двамата.

Кирилов няма да може разчита на контузениет Христофор Хубчев и Иван Петков. Все отново на линия ще са Яни Пехливанов и Здравко Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР