Отборите на Челси и Ливърпул ще се изправят един срещу

...
Отборите на Челси и Ливърпул ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Челси посреща Ливърпул в ключово дерби в битката за титлата

Отборите на Челси и Ливърпул ще се изправят един против различен през днешния ден в дерби от Висшата лига, което ще бъде с основно значение в борбата за купата в Англия. През празниците и двата отбора имаха усложнения и изгубиха точки, което разреши на водачите Манчестър Сити да натрупат 11 точки преднина пред втория Челси и 12 пред третия Ливърпул преди дуела посред им.

По-сериозни наподобяват игровите проблеми пред отбора на Томас Тухел, който има едвам четири победи в последните си 10 мача в Лигата и единствено една в последните четири. Неприятна за Тухел е и обстановката с нападателя Ромелу Лукаку, който в изявление преди няколко дни призна, че не е удовлетворен от протичащото се на " Стамфорд Бридж " и изрази предпочитание да се завърне в Интер след известно време.

От своя страна, Ливърпул записа тъждество с Тотнъм и загуба от Лестър Сити в последните си два мача за състезание, а неприятната вест за мърсисайдци е, че те ще бъдат без своя треньор Юрген Клоп в дуела с Челси, откакто немският експерт е дал позитивна проба за Covid-19. Като допълнение, Клоп разкри, че и трима от играчите му са под карантина, без да посочва имената им.

Срещата сред Челси и Ливърпул стартира в 18:30 часа българско време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР