Отборите на Чехия и Англия излизат в спор за първата

...
Отборите на Чехия и Англия излизат в спор за първата
Коментари Харесай

Чехия и Англия излизат в спор за първото място в група D

Отборите на Чехия и Англия излизат в спор за първата позиция в група D на UEFA EURO 2020.

Срещата е довечера на стадион „ Уембли” в британската столица Лондон и е с начален час 22,00. Двубоя може да наблюдавате в директно предаване по NOVA, DIEMA SPORT 2, както и в нашия уебсайт.

Чехия и Англия заемат надлежно първото и второто място в подреждането с еднакъв актив от точки – по четири.

Селекционерът на „ трите лъва” Гарет Саутгейт удостовери, че Джордан Хендерсън и Хари Магуайър ще вземат присъединяване в срещата. Двамата дълго лекуваха контузии и към момента нямат записани минути в шампионата.

В същото време към момента не е ясно дали Бен Чилуел и Мейсън Маунт ще бъдат разполагаем на експерта. Както е известно, двамата са изолирани като защитна мярка, откакто стана ясно, че те са имали близки контакти с аса на Шотландия Били Гилмор, който пък бе диагностициран с COVID-19.

При триумф през днешния ден Англия ще оглави класирането в своята група, което значи, че „ трите лъва” ще продължат мачовете си на „ Уембли” и на осминафиналите ще се изправят против втория тим от групата на Франция, Германия, Португалия и Унгария.

В противоположен случай, Англия ще играе идващия си мач в Копенхаген с един всред отборите на Швеция, Словакия, Испания и Полша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР