Отборите на Брайтън и Уотфорд завършиха при резултат 1:1 двубоя

...
Отборите на Брайтън и Уотфорд завършиха при резултат 1:1 двубоя
Коментари Харесай

Брайтън и Уотфорд не успяха да се излъжат в битката за оцеляване

Отборите на Брайтън и Уотфорд приключиха при резултат 1:1 дуела си от 26-и кръг на Висшата лига. През първото полувреме Абдулай Дукур откри резултата за "стършелите ", само че през втората част Адриан Мариапа си означи автогол и възвърне равенството, което до последния съдийски сигнал остана непокътнато.

Срещата стартира добре за гостите, които постановиха играта си още от първите минути. В 19-ата Абдулай Дукур материализира натиска им след страховит пробив и мощен удар от вътрешността на наказателното поле, с който преодоля Матю Райън и изведе "стършелите " напред.

Брайтън не се тормози от инкасираното попадение и се втурна в нахлуване. Соломон Марч преодоля противниковата отбрана и нанесе удар от точката на дузпата, който обаче се оказа неакуратен и вратарят отрази с лекост.

В началото на втората част Есекиел Скелото нанесе бомбен удар от границата на пеналтерията, само че топката мина настрана от задачата.

В 77-ата минута Аарън Муй пое страховит извеждащ пас и насочи удар към долния ляв ъгъл, само че Бен Фостър се отличи с брилянтно избавяне.

Секунди по-късно Адриан Мариапа имаше нещастието да прати топката в личната си врата в опит да избие центриране.

Така и двата тима не престават борбата за своето оцеляване, защото Брайтън остава 15-и с 27 точки, а Уотфорд е предпоследен с 24 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР