Отборите на Байер Леверкузен и Вердер Бремен завършиха при резултат

...
Отборите на Байер Леверкузен и Вердер Бремен завършиха при резултат
Коментари Харесай

Илия Груев и Вердер откраднаха точка от Леверкузен с късен гол

Отборите на Байер Леверкузен и Вердер Бремен приключиха при резултат 1:1 в мач от 7-ия кръг на Бундеслига. Домакините поведоха с гол на Демирбай в 57-та минута, а резултата бе подравнен от Милош Великович в 82-та минута.

Двубоят стартира доста динамично, като още в 2-та минута Патрик Шик стигна до наказателното поле и стреля, само че кълбото профуча около лявата греда. Пресата на домакините продължи, като в 8-та минута още веднъж Шик беше на добра позиция и нанесе порядъчен удар, само че той не затрудни Иржи Павленка.

Вердер Бремен имаха компликации да стигнат до голово състояние, до момента в който Байер продължаваяше да изпуска своите. Роберт Андрих надскочи отбраната на Вердер, след осъществяване на ъглов удар в 35-та минута, само че прати топката в напречната греда.

Гостите, за които игра и българинът Илия Груев, приключиха мощно първото полувреме с няколко обстановки в 41-та минута. Като първо Марвин Дукш пропиля добра опция, а малко по-късно и Никлас Фюлкруг стреля, само че стражът на Байер - Лукаш Храдецки избави.

Резултата бе открит в 57-та минута от Керем Демирбай, който изпрати топката в горния ляв ъгъл на вратата - шансове за вратаря нямаше, 1:0.

Вердер Бремен обаче не се съобщи, а даже стартира да управлява топката повече и да търси отговор на този гол. Илия Груев направи каквото можа за отбора си, само че в 79-та минута бе сменен.

Никлас Фюлкруг засече центриране от ъглов удар, в 82-та минута, и прати топката малко под напречната греда, само че изненадващо вратарят направи изумително избавяне и извади топката. Тя обаче попадна в Милош Великович, който стреля в задачата - 1:1.

Домакините мощно желаеха успеха и в 89-та минута Сардар Азмун, който се появи в игра в 84-та минута, стреля в гредата на противника.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР