Отборите на Барселона и Манчестър Юнайтед предложиха истински спектакъл на

...
Отборите на Барселона и Манчестър Юнайтед предложиха истински спектакъл на
Коментари Харесай

Барселона и Манчестър Юнайтед спретнаха шоу с четири гола, но интригата остава

Отборите на Барселона и Манчестър Юнайтед предложиха същински театър на " Камп Ноу ", завършвайки 2:2 в първия дуел между тях от плейофния кръг на Лига Европа.

По този метод и двата отбора оставиха всичко най-интересно за реванша на " Олд Трафорд ", който е тъкмо след седмица (23 февруари).

Двубоят в каталунската столица стартира доста оспорвано, като през първото полувреме и двата отбора имаха своите шансове да стигнат до гол, само че все пак почивката пристигна при нулево тъждество.

Втората част обаче стартира вихрено и още в 50-та минута Маркос Алонсо изведе домакините напред в резултата, засичайки с глава центриране от ъглов удар на Рафиня.



Отговорът на Юнайтед не закъсня и в 53-та минута Фред изведе в отлична позиция Маркъс Рашфорд и с удар от дребен ъгъл звездата на " алените дяволи " възвърне паритета на " Камп Ноу ".

Само шест минути по-късно гостите стигнаха и до цялостен поврат, откакто рисково подаване на Рашфорд по земя бе отклонено от Бруно Фернандеш, а след това след рикошет от тялото на Жул Кунде топката влетя в мрежата на " каталунците ".

Футболистите на Шави въпреки всичко не се предадоха и дочакаха своя момент в 78-та минута, когато Каземиро сбърка при изнасянето, а секунди по-късно подаване на Рафиня се трансформира в гол, откакто Роберт Левандовски хитро пропусна топката и не остави шансове за реакция на Давид Де Хея.

В оставащото време Барселона можеше да стигне и до успеха, само че Де Хея отрази удар на Ансу Фати, а Каземиро бе доста покрай това да си означи автогол, само че за негово благополучие видя по какъв начин топката се отклонява от страничния дирек на вратата на Юнайтед.

Ето ги и останлите резултати от плейофния кръг на Лига Европа:

Аякс - Унион Берлин 0:0

Ред Бул Залцбург - Рома 1:0

Шахтьор Донецк - Рен 2:1





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР