Отборите на Атлетико (Мадрид) и Севиля не се победиха в

...
Отборите на Атлетико (Мадрид) и Севиля не се победиха в
Коментари Харесай

Равенство между Атлетико и Севиля, гостите май се простиха с Топ 4

Отборите на Атлетико (Мадрид) и Севиля не се победиха в дуел от предпоследния кръг на Ла Лига. Срещата на " Уанда Метрополитано " приключи 1:1, като мачът значително имаше значение за гостите. Андалусийци са в гневна борба за последното място в Топ 4, а с точката през днешния ден по-скоро ще се надяват на знамение, с цел да завоюват борбата с Хетафе и Валенсия за въпросната позиция.
 Барселона победи Хетафе с 2:0
Барса се извини за резила против Ливърпул с 2:0 над Хетафе

Каталунците завързаха интригата в борбата за Топ 4

Домакините откриха резултата в 30-ата минута, когато прецизен беше испанският национал Коке. Халфът напредна мощно през центъра, а стигайки до границата на наказателното поле насочи техничен изстрел. Топката се отклони в крайници на Симон Кяер и залъга злополучно Вацлик за 1:0.

Важната точка, която въпреки всичко остави севилци в играта за четвъртото място беше реализирана в 70-ата минута. Франко Васкес центрира към далечната греда. Пабло Сарабия се оказа зад тила на Фелипе Луис, който единствено видя по какъв начин юношата на Реал (Мадрид) бележи с удар от въздуха.

Победата в тази среща можеше да бъде и за Атлетико (Мадрид), само че в средата на втората част гол на Анхел Кореа беше анулиран след преразглеждане със системата ВАР.
 Реал (Сосиедад) надделя Реал (Мадрид) с 3:1
Агонията на Реал (Мадрид) няма край - загуба №11 за " кралете " през този сезон

Селекцията на Зинедин Зидан загуби визитата си на Реал (Сосиедад) с 1:3

В последния кръг Атлети гостува на към този момент избавилия се отбор на Леванте. Севиля пък приема вкъщи Атлетик (Билбао) и с изключение на на победа, ще се надява и на неточности от страна на съперниците им за място в зона " ШЛ ".

В края на срещата публиката си взе прочувствено " Довиждане " с Диего Годин, който от идващия сезон ще брани цветовете на Интер.
 Снимка 422912
Източник:

АТЛЕТИКО (МАДРИД) - СЕВИЛЯ 1:1

1:0 Коке (30 " ), 1:1 Сарабия (70 " )

СТАДИОН : " Уанда Метрополитано "

СЪДИЯ : Р. Бенгоечеа

АТЛЕТИКО : Облак, Луис, Рубио, Годин, Хуанфран, Саул, Томас, Родриго, Коке, Гризман, Мората (резерви: Адан, Ариас, Кореа, Лемар, Молехо, Моя, Витоло)

СЕВИЛЯ : Вацлик, Навас, Кяер, Гомес, Гнанон, Сарабия, Гоналон, Меса, Васкес, Бен Йедер, Ел Хадади (резерви: Сориано, Амаду, Нолито, Екудеро, Хил, Рог, Видал)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР