Отборите на Атлетик Билбао и Барселона играят при резултат 1:0

...
Отборите на Атлетик Билбао и Барселона играят при резултат 1:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Атлетик Билбао - Барселона 1:0, отменен гол за гостите

Отборите на Атлетик Билбао и Барселона играят при резултат 1:0 на “Сан Мамес” в късния мач от неделната стратегия на втория кръг в Ла Лига. Иниго Мартинес откри резултата за "баските " в 50-та минута.

Още в първата минута Уилямс опитва удар от дребен ъгъл, който беше блокиран от неприятелски състезател за корнер. В 6-ата Брейтуейт получи топката пред вратата, само че неговият изстрел мина над нея.

В 10-ата Уилямс съумя да се пребори с Гарсия и насочи шут, който беше избит от Нето в корнер. Минута по-късно удар на Сансет разтресе гредата на вратата на гостите.

В 19-ата минута неточност на Нето разреши на Уилямс още веднъж да стреля, само че Де Йонг се хвърли на пътя на топката и съумя да я избие. В 24-ата Алба съумя да предотвари изстрел на Алекс Беренгер от рискова позиция. В 27-ата удар на Унай Венседор мина около вратата. В 31-ата Пике беше сменен от Роналд Араухо поради травма.

Минута по-късно опит за пас на Беренгер стигна до Уилямс, чийто удар с глава прелетя над вратата. В 40-ата нападателят опита отдалечен шут, който не затрудни Нето. В добавеното време на първата част Араухо се разписа със задна ножица, само че беше отсъден фал в офанзива на Брейтуейт против Микел Баленсиага.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР