Отборът по стрелба на СК „Спартак Враца‘‘ при ОД на

...
Отборът по стрелба на СК „Спартак Враца‘‘ при ОД на
Коментари Харесай

Врачанските полицаи влязоха в тройката на турнир по стрелба във Варна /снимки/

Отборът по пукотевица на Семеен кодекс „ Спартак Враца‘‘ при ОД на Министерство на вътрешните работи Враца взе присъединяване в заключителния стадий от Републикански обзор по стрелкова подготовка за чиновници на Министерство на вътрешните работи. Спортната конкуренция се организира от 24 до 28.06.2019 година във Варна и в нея взеха присъединяване 17 тима и общо 89 състезатели.
Организаторите от Спортна асоциация на Министерство на вътрешните работи, домакините от ОД на Министерство на вътрешните работи Варна и Центъра за специализация и професионална подготовка Варна, на чието стрелбище се организира шампионата, демонстрираха отлична организация и подготовка.
Врачанските служител на реда от мъжкия тим в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков съумяха да влязат в призовата тройка и да завоюват купата за трето място. Целия мъжкия състав влезе във финала, като Ивайло Флоров се класира втори в самостоятелната конкуренция.
Женския тим в състав Десислава Иванова и Катя Василева, също след квалификациите влезе на финалната прострелка, като Василева се подреди на четвърто място при дамите.
В комплексното класиране купата завоюваха стрелците на ОДМВР- Варна следвани от тимовете на Академия Министерство на вътрешните работи и Дирекция "Жандармерия ". Врачани останаха със стотни разлика на четвърто място.
Следващото съревнование, на което стрелците от Враца са уредници, е обичайният локален шампионат по пукотевица с револвер по случай 5 юли – професионалния празник на чиновниците от Министерство на вътрешните работи, който ще се организира в сряда от 10.30 часа на стрелбището при УТК „ Дъбника “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР