Отборът на Ювентус записа още една важна победа в преследването

...
Отборът на Ювентус записа още една важна победа в преследването
Коментари Харесай

Ювентус стигна до измъчен успех като гост на 10 от Салернитана

Отборът на Ювентус записа още една значима победа в преследването на Интер в италианската Серия " А ", откакто надигра с 2:1 като посетител състава на Салернитана в среща от 19-ия кръг.

Визитата в Салерно обаче надалеч не беше лесна за " бианконерите ", които позволиха да изостанат в резултата в 39-ата минута след отлично осъществяване от междинна отдалеченост на Джулио Маджоре.

Скоро след началото на второто полувреме обаче точно голмайсторът за домакините се трансформира в огромният виновник, тъй като бе изпъден за втори жълт картон и по този начин остави своите съотборници с човек по-малко за последния повече от половин час от дуела.

Играчите на Юве съумяха да се възползват от численото си предимство и в 63-ата минута Самуел Айлинг Джуниър изравни резултата с удар от границата на вратарското поле.

В минутите до края предстоящо последва напън от страна на " Старата госпожа ", който в последна сметка даде резултат едвам в добавеното време на мача, когато Данило достави чудесно центриране за Душан Влахович и сръбският нападател с глава донесе триумфа за своя отбор, реализирайки гол №7 в шампионата от началото на акцията.

След тази победа Ювентус към този момент има в актива си 46 точки и още веднъж се приближи на две от водача Интер, до момента в който Салернитана остава на последното 20-о място с 12 пункта, изоставайки на три от избавителния бряг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР