Отборът на Южна Корея стана последният четвъртфиналист на световното първенство

...
Отборът на Южна Корея стана последният четвъртфиналист на световното първенство
Коментари Харесай

Южна Корея стана последният четвъртфиналист на световното по футбол за младежи до 20 години

Отборът на Южна Корея стана последният четвъртфиналист на международното състезание по футбол за младежи до 20 години, откакто отстрани с 3:2 състава на Еквадор.

Двубоят на " Естадио Унико Мадре де Сиудадес " стартира чудесно за азиатците, които откриха резултата още в 11-ата минута посредством Лий Йонгджун.

Скоро по-късно пък Бае Джун Хо удвои задатъка на южнокорейците след чудесна солова акция.

В 36-ата минута еквадорците въпреки всичко върнаха интригата в срещата с помощта на Хустин Куеро, който се разписа от дузпа.

Малко след началото на втората част обаче тимът на Южна Корея възвърне задатъка си от два гола след попадение на Сеок-Хьон Чой.

Шест минути преди края на постоянното време Себастиан Гонсалес още веднъж понижи пасива на южноамериканците, възползвайки се от едно безредие в наказателното поле на корейците, само че за повече нямаше време и по този начин представителите на Азия си осигуриха място в огромната осмица на шампионата.

Към четвъртфиналите на шампионата продължава и селекцията на Уругвай, който се наложи с минималното 1:0 над състава на Гамбия след попадение на Андерсон Угарте в 65-ата минута.

По този метод към този момент са ясни всички четвъртфинални двойки, а борбите за място в полуфиналите ще се проведат в събота и неделя (3 и 4 юни).

Българска национална телевизия 3 ще ви направи очевидци на цели три борби от четвъртфиналите, като НА ЖИВО ще наблюдавате мачовете Израел - Бразилия на 3 юни (събота) от 20.20 часа, Колумбия - Италия на 3 юни (събота) от 23.50 часа и Южна Корея - Нигерия на 4 юни (неделя) от 20.20 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР