Отборът на Япония победи Колумбия с 2:1 в първи мач

...
Отборът на Япония победи Колумбия с 2:1 в първи мач
Коментари Харесай

Япония се пребори за победата срещу десет от Колумбия

Отборът на Япония победи Колумбия с 2:1 в първи мач от група G на Световното състезание по футбол, игран на " Мордовия Арена " в Саранск. Колумбийците играха през целия дуел с човек по-малко, откакто още в третата минута Карлос Санчес получи пряк червен картон.

Срещата стартира по доста неприятен метод за южноамериканците и в третата минута при една контраофанзива на японците Санчес спря пътя на топката към вратата с ръка. Реферът Дамир Скомина реши, че халфът на Колумбия е работил съзнателно и отсъди дузпа с червен картон. Шинджи Кагава осъществя наказателни удар, с цел да даде преднина на " самураите ", а за възпитаниците на Хосе Пекерман бе мъчно да основават положения с човек по-малко.

Все отново Колумбия съумя да се пребори за изравнителен гол, откакто в 39-та минута Хуан Кинтеро извърши по доста остроумен метод свободен удар и прокара топката под стената, а вратарят на Япония Кавашима не съумя да реагира в точния момент. След почивката играчите на Япония преобладаваха изцяло и съумяха да вземат своето в 73-та минута, когато Юя Осако се разписа с глава след центриране от корнер. В оставащия минути колумбийците нямаха сили да отговорят и по този метод стартираха Мондиал 2018 с проваляне.

Във вторите си мачове в неделя Колумбия играе с Полша, а Япония се изправя против Сенегал. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР