Отборът на Волфсбург постигна победа с 2:0 при домакинството си

...
Отборът на Волфсбург постигна победа с 2:0 при домакинството си
Коментари Харесай

Волфсбуг спря устрема на Борусия Дормуд да окупира второто място в Бундеслигата

Отборът на Волфсбург реализира победа с 2:0 при семейството си на Борусия Дортмунд в дуел от 14-ия кръг на немската Бундеслига.

„ Вълците “ откриха резултата на „ Фолксваген Арена “ в 6-ата минута, когато Максимилиан Арнолд центрира от ъглов удар в наказателното поле на „ жълто-черните “, където бранителят на гостите Нико Шлотербек отклони топката с глава и без да желае да продължи към втората греда, където връхлитащият Мики ван де Вен от „ зелените “ с глава се разписа в опразнената врата.

Съставът на Нико Ковач нанесе решителният си удар в първата минута от спомагателните шест такива на постоянното време. Яник Герхарт пусна дълъг извеждащ пас към Патрик Вимер отдясно в наказателното поле на Борусия Дортмунд, резервата на Волфсбург се освободи от Рафаел Герейро у пусна остро паралелно подаване по земя на границата на вратарското поле, където Лукас Нмеча просто протегна крайник и отклони топката в далечния низък десен ъгъл на стража Грегор Кобел.

В класирането Волфсбург събра актив от 20 точки и се изкачи на осмото място, до момента в който Борусия Дортмунд остава четвърти с 25 пункта, на една точка зад третия Унион Берлин и на два пред петия Айнтрахт Франкфурт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР