Отборът на Витоша (Бистрица) загуби с 0:1 контролата си с

...
Отборът на Витоша (Бистрица) загуби с 0:1 контролата си с
Коментари Харесай

Дузпа донесе втора загуба за Витоша в Турция

Отборът на Витоша (Бистрица) загуби с 0:1 контролата си с втородивизионния съветски Факел (Воронеж), която се игра в турския град Белек. Единственото попадение означи Сипенко в 50-ата минута от дузпа.

В 16-ата минута състезател на руснаците опитва изстрел, който мина над вратата. Секунди по-късно последва нов удар за Факел, който Християн Василев съумя да отрази. В 36-ата минута стражът на Витоша още веднъж трябваше да се намесва след шут отблизо разстояние. Две минути по-късно българите стигнаха до първия си прецизен удар, само че противниковият вратар избави изстрела на Стефан Христов.
В 50-ата минута руснаците поведоха в резултата, откакто Сипенко се разписа от дузпа, свирена за фаул на Тодор Гочев. В 56-ата минута Наско Милев беше покрай това да изравни, само че стражът на Факел избави неговия шут. До края на мача липсваха положения за гол и по този начин срещата приключи с най-малък триумф за съветския отбор.
ВИТОША - ФАКЕЛ 0:1

0:1 Сипенко (50 д.)
Витоша: Василев, Гьонов, Купенов, Бонев, Попев, Садула, Лазаров, Котев, Вълчанов, Милев, Христов (Радев, Гочев, Милчев, Цанков, Кутев, Петров, Кочилов, Амзин, Долапчиев)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР