Отборът на Верндер Бремен победи Борусия Дортмунд с 3:2 като

...
Отборът на Верндер Бремен победи Борусия Дортмунд с 3:2 като
Коментари Харесай

Вердер и Илия Груев обърнаха Борусия в Дортмунд с три гола след 89-та минута

Отборът на Верндер Бремен победи Борусия Дортмунд с 3:2 като посетител в изключитлено трагичен мач от третия кръг на немската Бундеслига.

На " Сигнал Идуна Парк " домакините имаха удобна преднина от два гола минута преди края на постоянното време,но все пак не взеха даже и една точка от дуела.

Играчите на Един Терзич поведоха в резултата тъкмо преди почивката с гол на Юлиан Бранд, а в 77-та минтуа Рафа Герейро удвои задатъка на Дортмунд.

По всичко изглеждаше, че " бременските музиканти " ще запишат проваляне, само че в 89-та минута Лий Бюканан понижи изоставането на отбора, а в добавеното време гостите вкараха нови две попадения посредством Нилас Шмид и Оливер Бурке, с цел да донесат ефектен триумф на Вердер.

Любопитно е, че и тримата голмайстори за тима от Бремен влязоха от пейката, а със заслуга за триумфа на Вердер е и българинът Илия Груев-младши, който се появи в игра в 81-та минута при резултат 0:2.

Така Вердер записа първа победа за сезона и се изкачи до седмо място в класирането с 5 точки, до момента в който Борусия Дортмунд е на шеста позиция с точка повече.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР