Отборът на Верея победи с 2:0 Етър (Велико Търново) в

...
Отборът на Верея победи с 2:0 Етър (Велико Търново) в
Коментари Харесай

Бивши кадри на Левски носят победа на Верея


Отборът на Верея победи с 2:0 Етър (Велико Търново) в последния мач от 16-ия кръг на Първа лига. Попаденията бяха дело на двама някогашни нападатели на Левски - Валери Домовчийски и Исмаил Иса.

Първият се разписа преди почивката, а вторият след подновяването на играта. По този метод Верея се върна в първата шестица на класирането. Играчите на Илиан Илиев са с 26 точки на шесто място след втора поредна победа. Етър от своя страна е 11-и с 15 точки.

Успехите на терена обаче могат да бъдат помрачени от събития отвън него. Във Верея не заплащат постоянно и нервите на треньора Илиан Илиев са опънати до прекаленост.

“Надявам се тази седмица да има някакво оживление - управление да изплати обещаното. Ако това не се случи до петък, на конференцията за мача с Левски, ще се кажат нещата и няма да повярват напряко.

Трябва да се кажат нещата. Мисля, че тимът си извършва отговорностите, би трябвало и управлението да го направи ”, сподели Илиев, който от месеци се оправя повече от добре с това да стимулира играчите, макар финансовите усложнения.

ВЕРЕЯ - ЕТЪР 2:0
1:0 Домовчийски (26)
2:0 Иса (76)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР