Отборът на ЦСКА постигна победа с 4:0 при домакинството си

...
Отборът на ЦСКА постигна победа с 4:0 при домакинството си
Коментари Харесай

ЦСКА разгроми Македония ГП на Армията и продължава напред в Лигата на конференциите

Отборът на ЦСКА реализира победа с 4:0 при семейството си на Македония Гьорче Петров в мач-реванш от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

„ Червените “ откриха резултата малко след половин час игра на стадион „ Българска войска “, когато Георги Йомов центрира от ъглов удар в наказателното поле на северномакедонския отбор, където Маурисио Гарсес смъкна топката с глава за Юрген Матай, който с удар от воле прати топката тъкмо под горната греда на вратата, защитавана от стража Християн Стевковски.

Съставът на Саша Илич удвои преднината си в 61-ата минута. Лазар Туфегджич изведе Георги Йомов зад защитата на гостите в наказателното поле на Македония Гьорче Петров, а националът на България с удар от придвижване с външната част на ходилото прати топката в далечния низък ляв ъгъл на Стевковски.

Преднината на ЦСКА в срещата стана класическа в 77-ата минута, когато Станислав Шопов центрира от ъглов удар в наказателното поле на „ черно-жълтите “, Маурисио Гарсес стреля с глава, топката се отби в горната греда, а при добавката Туфегджич с удар от воле се разписа.

Три минути преди края на постоянното време „ армейците “ вкараха и четвърто попадение, дело на новия нападател на отбора Дюкенс Назон, който се възползва от безредие в наказателното поле на северномакедонците след центриране от корнер и с мощен удар от границата на вратарското поле се разписа в мрежата зад Стевковски.

Така с общ резултат 4:0 от двете срещи ЦСКА продължава напред към третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, където ще срещне спечелилия от двойката, противопоставяща словенския Мура и ирландския Сейт Патрик Атлетик.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР