Отборът на ЦСКА не смята да приключва със селекцията през

...
Отборът на ЦСКА не смята да приключва със селекцията през
Коментари Харесай

ЦСКА не приключва със селекцията: Гледат към капитана на Славия!

Отборът на ЦСКА не счита да завършва със селекцията през лятото. От стадион „ Българска войска “ още веднъж са насочили взор към отбора на Славия и по-точно към един от капитаните на тима – Радослав Кирилов. Представители на „ алените “ даже предходната седмица към този момент са осъществили контакт, с цел да схванат каква е опцията крилото да заиграе за 31-кратните първенци.

Интересът на ЦСКА към родния национал не е неотдавна. Той бе желан още през предишното лято, когато обаче „ алените “ взеха решение в последния миг да привлекат Калоян Кръстев, тъй като бил по-перспективен.

Очаква се на „ Армията “ да се подсилят с още един флангови футболист, откакто новият треньор Саша Илич няма да разчита на Йоан Баи и Яник Вилдсхут.

30-годишният Радослав Кирилов, който в понеделник изведе Славия с капитанската лента при успеха с 1:0 в гостуването на новака Спартак Варна, стартира петата си акция с екипа на „ белите “. Той дойде на „ Овча Купел “ в средата на сезон 2018/2019 след къс интервал в третодивизионния италиански Вис Пезаро.

Ако се стигне до сходен трансфер, то той няма да бъде първият по оста „ Славия “ – „ Българска войска “. Преди Калоян Кръстев и Георги Йомов беше притеглен в ЦСКА точно от отбора на „ белите “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР