Отборът на ЦСКА излиза днес срещу Левски в търсене на

...
Отборът на ЦСКА излиза днес срещу Левски в търсене на
Коментари Харесай

Черно море вече е правил ЦСКА шампион

Отборът на ЦСКА излиза през днешния ден против Левски в търсене на наложителна победа, с цел да резервира възможностите си за купата. По същото време водачът в класирането Лудогорец гостува на Черно море.

Една точка дели двата отбора и възможна победа на ЦСКА и неверна стъпка на " орлите " може да донесе 32-а купа на " Армията ". Варненци към този момент са поднасяли трофея на тепсия на ЦСКА, демонстрира информация в статистиката, осъществена от " Мач Телеграф ".

Това се случва в предпоследния кръг на сезон 1965/1966. Преди него Левски има точка задатък. " Сините " са без националите си, които са на лагер за международното в Англия. Това се отнася и за останалите тимове. Левски излиза във Варна след серия от 2 равенства и на тогавашния стадион " Юрий Гагарин " губи с 0:1.
 Има ли сили Черно море да спре Лудогорец по пътя към купата?
Има ли сили Черно море да спре Лудогорец по пътя към купата?

Мачът стартира в 18:45 на стадион " Тича " във Варна и ще бъде управителен от Волен Чинков

В същото време ЦСКА прави зрелищен поврат от 0:2 до 3:2 като посетител на Марек и повежда в класирането. В заключителния кръг и двата тима печелят мачовете си. Левски побеждава с 4:0 Локо Пд, а ЦСКА надиграва Черно море с 4:2 на " Армията " и подвига за 13-и път трофея в България.

Любопитното е, че три от забърканите тимове в драмата отпреди над 50 години са във фокуса на вниманието и в този момент. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР