Отборът на ЦСКА 1948 се класира на финал за Купата

...
Отборът на ЦСКА 1948 се класира на финал за Купата
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 е на финал за Купата на БФС U18 след късен обрат над ЦСКА - София

Отборът на ЦСКА 1948 се класира на край за Купата на БФС за юноши старша възраст, родени през 2005 година. Те победиха ЦСКА - София U18 след поврат в края на дуела. Първата среща бе приключила при нулево тъждество, а реваншът се игра на стадиона в Бистрица. 

Мачът започва по-добре за гостите, които се възползваха от дълъг пас зад отбраната и поведоха в 16-ата мунита. При този резултат приключи и полувремето. 

През втората част ЦСКА 1948 стигна до цялостния поврат. Първо в 76-ата минута неточност на гостуващия вратар докара до изравнително попадение, а в последната минута домакините означи и победния гол след добра офанзива и центриране от фланга. 
 Лудогорец U18 е на край за Купата на БФС след драма с дузпи Лудогорец U18 е на край за Купата на БФС след драма с дузпи
Така ЦСКА 1948 се класира на финала в шампионата за Купата на БФС, където ще срещне Лудогорец, който в профил Септември след дузпи. Финалната среща ще се играе на 17 май, а спечелилият ще завоюва присъединяване в Младежката Шампионска лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР