Отборът на ЦСКА 1948 разгроми състава на Арда с 5:1

...
Отборът на ЦСКА 1948 разгроми състава на Арда с 5:1
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 разгроми Арда, Стамен Белчев напуска

Отборът на ЦСКА 1948 разгроми състава на Арда с 5:1 в среща от 31-ия кръг на първа футболна лига - втора осмица. Домакините взеха решение всичко в своя изгода единствено за 45 минути, когато вкараха пет гола във вратата на гостите от Кърджали. На три пъти бе прецизен Алекс Колев, а два пъти се разписа Ивайло Чочев. Тимът на Арда поведе в резултата още във втората минута. Светослав Ковачев стреля мощно с левия крайник от далечна отдалеченост в близкия ъгъл и благодарение на гредата на остави шансове на Даниел Наумов. Три минути по-късно домакините изравниха. Алекс Колев получи добра топка в наказателното поле и съумя да я прокара около вратаря за 1:1.

В 14-ата минута ЦСКА 1948 съумя да доближи до цялостен поврат. Ивайло Чочев получи пас по въздуха от Георги Русев и с хубаво воле засече топката във вратата на гостите.

Четири минути по-късно домакините сътвориха блъсканица в наказателното поле на Арда. След рикошет топката попадна в краката на Георги Русев, който си я овладя добре и стреля, само че едва и право в ръцете на Луков. В 21-ата минута Алекс Колев означи втория си гол в мача и направи резултата 3:1 за ЦСКА 1948. Алекс Колев оформи своя хеттрик в мача, откакто в 26-ата минута бе изведен от Георги Русев и простреля неспасяемо Мартин Луков. 10 минути по-късно още веднъж се разписа и Ивайло Чочев, вкарвайки за 5:1

Още преди почивката гостите трябваше да направи три смени. Две бяха по спортни аргументи и играта напуснаха Александър Георгиев и Иван Тилев, а Атанас Зехиров получи контузия и трябваше да бъде сменен наложително.

ЦСКА 1948 продължи да е по-активният отбор, като на два пъти домакините пробваха на два пъти да застрашат вратата на Луков с далечни удари. В 61-ата минута Алекс Колев бе изведен в наказателното поле и стреля от дребен ъгъл, само че прати топкат в навън.

След като за четвърт час темпото спадна, ЦСКА 1948 стигна до голова опция след отдалечен удар на Галин Иванов.

След края на срещата стана ясно, че Стамен Белчев напуща Арда. " Поздравявам ЦСКА 1948 за успеха. Извинявам се на нашите почитатели за резултатите в последно време. Не се справихме в отбрана през днешния ден. Не се получи това, което бяхме планували. В края на краищата всички би трябвало да са подготвени, когато получат късмет. За страдание има хора, които не оправдаха доверието. Настройката към този момент е за отмора. Всеки мач би трябвало да се изиграе по най-хубавият метод, през днешния ден още веднъж не се получи. Излизаме за добра игра против Берое, с което да се простим на почитателите. Надявам се множеството футболисти осъзнават в какво положение са. Няма да бъда треньор през идващия сезон. Не се разбрахме с управлението за нов контракт. Мислех, че ще остана тук, само че се раздляме. Очаквам оферти за работа. Арда разочарова в последните няколко мача. Преди това показахме положително лице, макар загубите “, сподели Белчев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР