Отборът на Тотнъм записа двадесетата си победа от началото на

...
Отборът на Тотнъм записа двадесетата си победа от началото на
Коментари Харесай

Тотнъм на 2 точки зад Сити, двадесета победа на тима във Висшата лига

Отборът на Тотнъм записа двадесетата си победа от началото на сезона във Висшата лига.

Столичани завоюваха семейството си на Лестър с 3:1.

Точен за гостуващия състав бе водачът в офанзивата на отбора Джейми Варди. Той се разписа в 76-ата минута на дуела. Малко по-рано обаче пропусна от бялата точка, още при резултат 1:0.
 Снимка 405666
Източник:

До огромна степен точно обстановката при дузпата предреши крайния процес на срещата.

Клод Пюел пое голям риск, поверявайки осъществяването на Варди. Разбира се, не заради обстоятелството, че Джейми е слаб нападател, а поради това, че на процедура това бе първото му допиране до топката изобщо.
 Почетино разкри каква е разликата сред Тотнъм и огромните грандове на Европа
Почетино разкри каква е разликата сред Тотнъм и огромните грандове на Европа

" Все още не сме достигнали тяхното равнище "

Варди влезе като промяна, топката му бе връчена, той я заложи на бялата точка, само че изстрелът му, а надлежно и негово първо прикосновение с кълбото, бе избавен от Лорис.

Подразнен от пропуща си, Варди въпреки всичко се реваншира малко преди края на дуела, когато засече прострелно центриране пред закъснелия с излизането си вратар на противника и върна интригата в мача.
 Снимка 405665
Източник:

Иначе резултатът бе открит след 34 минути игра, когато Санчес плонжира и прати топката в мрежата за 1:0. При повторенията се видя, че състезателят на Тотнъм по-скоро е в постоянна позиция, макар част от претенциите на противника за възможна негова засада.
 Отлични вести за Тотнъм, Хари Кейн в игра по-рано от предстоящото
Отлични вести за Тотнъм, Хари Кейн в игра по-рано от предстоящото

Възстановяването на нападателя върви чудесно

Варди пропусна дузпата в 59-ата минута, а единствено две офанзиви по-късно Тотнъм удвои задатъка си в резултата с гол на Ериксен от границата на наказателното поле. Тук още веднъж имаше искания на футболисти на противника, че преди да доближи до Ериксен, кълбото е било отбито в ръката на негов съотборник. Промяна на съдийското решение и анулация на попадението на последва.
 Снимка 405663
Източник:

Крайното 3:1 оформи Сон, който получи подаване от Сисоко в личната половина на отбора си, напредна и не остави шансове на Шмайхел, озовал се лице в лице с него. Това бе гол за Сон в трети следващ мач на лондончани.

Така " шпорите " се поздравиха с по-скоро подобаващ триумф, който резервира интригата на върха в класирането на Висшата лига. Ливърпул е водач с 65 точки, Манчестър Сити заема втората позиция с актив от 62, а Тотнъм към този момент разполага с тъкмо 60 пункта на сметката си. Лестър е под номер 12, с едвам 32 точки, извоювани досега.
 Кристиан Ериксен отхвърли и петата оферта на Тотнъм
Кристиан Ериксен отхвърли и петата оферта на Тотнъм

Напуска ли " шпорите " играчът?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР