Отборът на Торино спечели гостуването си на Лече с 2:0

...
Отборът на Торино спечели гостуването си на Лече с 2:0
Коментари Харесай

Торино надви Лече с два бързи гола

Отборът на Торино завоюва гостуването си на Лече с 2:0 в ранния неделен дуел от 26-ия кръг на Серия " А ". За “джалоросите ” това е трета поредна загуба както в шампионата, по този начин и от този противник. Днес те играха със специфичен екип, отдаден на идния 115-и рожден ден на клуба, само че той не им донесе шанс.

Успехът на “биковете ” пристигна след два гола в границите на четири минути. В 20-ата те извършиха фал по заучен метод и последва. центриране на Алексей Миранчук, което беше засечено от Вилфрид Синго, който откри резултата. В 23-тата Неманя Радонич нахлу в наказателното поле около аутлинията и пусна топката към Антонио Санабрия, който я добута във врататата. Второто полувреме мина напълно под контрола на домакините, които обаче не бяха безапелационни в ударите си и по този начин не съумяха да избегнат провалянето.

Така Торино се изстреля на седмата позиция в класирането с актив от 37 точки, а с 10 по-малко Лече се намира на 15-ото място.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР