Отборът на Света, воден от капитана Джон Макенроу, води с

...
Отборът на Света, воден от капитана Джон Макенроу, води с
Коментари Харесай

Отборът на Света води с 4:0 точки срещу тима на Европа след първия ден на турнира Лейвър къп

Отборът на Света, воден от капитана Джон Макенроу, води с 4:0 точки против отбора на Европа, отпред с Бьорн Борг, след първия ден на шестото издание на шампионата " Лейвър къп ".

В " Роджърс Арена " в канадския град Ванкувър домакините завоюваха и трите си мача на сингъл, както и този на двойки, с цел да създадат доста огромна крачка към това да победят в мача за втора поредна година.

Начало на сполучливата серия за международния тим даде американецът Бен Шелтън, който надигра французина Артур Фис със 7:6(4), 6:1 за единствено 79 минути игра.

Малко по-дълго се задържа на корта аржентинецът Франсиско Серундоло, който надигра за час и 40 минути испанеца Алехандро Давидович Фокина след 6:3, 7:5.

Европейският тим не съумя да вземе сет и след третия мач, в който ветеранът Гаел Монфис загуби с 4:6, 3:6 от канадеца Феликс Оже-Алиасим.

В мача на двойки, с който се закри програмата на първия ден, американците Бен Шелтън и Томи Пол победиха Артур Фис и руснака Андрей Рубльов с 6:3, 4:6, 10:6.

За да бъде извоювана купата " Лейвър ", всеки от двата тима би трябвало да стигне до 13 точки. В първия ден на шампионата всяка победа носи 1 точка, във втория ден - 2 точки, а в трети ден всеки триумф е по 3 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР