Отборът на Специя направи грешна стъпка в опита си да

...
Отборът на Специя направи грешна стъпка в опита си да
Коментари Харесай

Специя с нова грешка в битката за оцеляване

Отборът на Специя направи неверна стъпка в опита си да резервира елитния си статут откакто загуби с 0:2 в семейството си против Монца в мач от 32-ия кръг на италианската Серия “А ”. Попаденията означиха Патрик Чурия (21`) и Карлос Аугусто (90`).

С триумфа Монца се изкачи в първата половина на таблицата и към този момент заема девето място в класирането. Специя пък е тъкмо над чертата, само че може да приключи кръга в зоната на изпадащите, в случай че Верона завоюва идния си мач от кръга против Кремонезе.

Гостите нанесоха удара си в 21-ата минута, когато Патрик Чурия откри резултата. Той получи стахотно подаване, след което нямаше какво друго да направи освн да прати топката в долния ляв ъгъл.

След почивката Специя мина в режим на стихийно нахлуване и пропиля съвсем дозина положения. Логично това отвори доста пространства в половината тима, воден от Леонардо Семпличи. Така Монца стигна до втори гол в продължението на мача. Карлос Аугусто приключи съвършено нападението на своя тим, когато се озова в наказателното поле на домакините за второто попадение в мача и крайното 2:0 в интерес на своя отбор.

С триумфа Монца записа четвърти следващ мач без загуба, както и трета поредна победа в Серия “А ”. Специя пък продължава да не намира метод да излезе краен победител откакто отстъпи за повторно в последните си три мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР