Отборът на Спартак Варна завърши наравно 1:1 с Пирин Благоевград

...
Отборът на Спартак Варна завърши наравно 1:1 с Пирин Благоевград
Коментари Харесай

Два отменени гола на Пирин помогнаха на Спартак Варна да спечели първа точка в елита

Отборът на Спартак Варна приключи наедно 1:1 с Пирин Благоевград в откриващия дуел от третия кръг на Първа лига.

„ Орлите “ откриха резултата на стадион „ Спартак “ в морската ни столица в 6-ата минута, когато Александър Дюлгеров хвърли топката от тъч в наказателното поле на „ соколите “, с топката се разминаха да играят поредно Цветан Илиев и Никола Борисов, а непокритият Китан Василев с глава се разписа в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Иван Дичевски.

В 50-ата минута гостите от Благоевград стигнаха и до второ попадение, дело на Преслав Йорданов, само че след интервенция на ВАР, основният рефер Радослав Гидженов не зачете гола, защото Йорданов е направил нарушаване против Никола Борисов при головия пас отдясно на голмайстора Китан Василев.

Малко след час игра съставът на Красимир Петров още веднъж прати топката в мрежата зад стража Дичевски, когато Казуки Такахаши центрира в наказателното поле на „ синьо-белите “, а Красимир Станоев с прекрасен изстрел осъществя. И това попадение на Пирин бе анулирано поради засада на Такахаши.

В 87-ата минута Спартак Варна изравни резултата. Мехмед Сабри центрира отдясно в пеналтерията на „ орлите “ Георги Бабалиев изпревари Николай Бодуров и стреля, а топката се отби в страничния дирек и посети мрежата зад стража Янко Георгиев.

В класирането Спартак Варна е предпоследен с актив от една точка, до момента в който Пирин Благоевград е 13-и с два пункта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР