Отборът на Созопол отпътува днес сутринта за Пазарджик, където ще

...
Отборът на Созопол отпътува днес сутринта за Пазарджик, където ще
Коментари Харесай

Созопол отпътува за Пазарджик преди мача с Хебър

Отборът на Созопол отпътува през днешния ден сутринта за Пазарджик, където ще отседне преди гостуването на Хебър, в среща от 8-ия кръг на Втора лига. Двубоят със " зелените " е на 25-и септември /петък/, от 17:00 часа, на стадион " Георги Бенковски ".

" Небесносините " потеглят с въодушевление преди тежката аудиенция и ще търсят първи триумф за сезона, на негостоприемния стадион в Пазарджик. След седем изиграни кръга, момчетата на Маргарит Димов имат 4 точки - 4 равенства и 2 провали. Домакините от Хебър са в добра серия и имат 14 точки - 4 победи и 2 равенства от началото на акцията.

Морският отбор играе добре от началото на сезона, само че към момента не може да запише победа, която да вдъхне самочувствие на отбора. Созопол още веднъж ще излезе като любимец в мача, макар дребното точки и ще се опита да вземе своето. Домакините играят открит футбол и това е в плюс за гостите, които ще се надиграват със зелените от Пазарджик.

" Небесносините " изпуснаха успеха преди две седмици в Радомир на Струмска популярност, завършвайки наедно - 0:0. Гостите от Созопол може да съжаляват, че не си потеглиха с трите точки, откакто пропуснаха доста чисти положения. Футболистите би трябвало да са си взели поука и в петък да се реваншират.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР