Отборът на Славия ще стартира зимната си подготовка на 10

...
Отборът на Славия ще стартира зимната си подготовка на 10
Коментари Харесай

Славия започва подготовката си на 10 януари

Отборът на Славия ще започва зимната си подготовка на 10 януари (сряда), оповестиха от клуба със известие на формалния уебсайт.

" Белите " осведомиха футболната общност, че по време на първото занятие на отбора " ще бъдат оповестени повече детайлности към селекцията, подготовката и контролните мачове на тима преди възобновяване на шампионата в Първа лига ".

В деня, в който Славия ще направи своята първа подготовка за календарната 2024-а година старши треньорът Златомир Загорчич ще има и среща с представители на медиите, която ще се организира от 14:00 часа на стадион " Александър Шаламанов ".

Припомняме ви, че " белите " приключиха есенния полусезон на 11-о място в подреждането с актив от 21 точки, откакто започнаха акцията кошмарно единствено с две победи в първите 13 кръга под управлението на Хосе Мария Бакеро и Иван Колев. След завръщането на Загорчич отпред обаче нещата се стабилизираха и клубът записа пет победи, три загуби и едно тъждество в последните си девет дуела от всички шампионати до края на календарната година.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР