Отборът на Шалке 04 се раздели със старши треньора Димитриос

...
Отборът на Шалке 04 се раздели със старши треньора Димитриос
Коментари Харесай

Шалке 04 освободи с треньора си

Отборът на Шалке 04 се раздели със старши треньора Димитриос Грамоцис след неуспеха в опита им да се завърнат в Бундеслигата след изпадането от елита предходната година, оповестява ДПА. Шалке 04 загуби с 3:4 вкъщи от Рощок има единствено един триумф в последните си четири мача.
 Шалке разгласи спонсора, който ще замести Шалке разгласи спонсора, който ще замести "Газпром "
Тимът е на шесто място в класирането на Втора Бундеслига, на шест точки от върха. Все още не е разгласен правоприемник на Грамоцис, като Шалке 04 ще даде повече информация в понеделник. " Вече не имаме вяра, че ще имаме огромни шансове да реализираме задачата си и да се върнем в Бундеслигата при настоящето състояние. Затова взехме решение, че тимът се нуждае от нов подтик за края на сезона ", сподели спортният шеф Рувен Шрьодер.

" На тима липсваше нужната поредност, резултати и изключително положителни представяния от началото на годината. Отборите, които желаят да се повдигнат, се нуждаят от тази поредност ", добави членът на на шефовете Петер Кнебел. Грамоцис пое 04 преди година. Той оказа помощ за възобновяване на тима, само че не съумя да го изведе до върха във Втора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР