Отборът на се наложи с 2:0 у дома над в

...
Отборът на се наложи с 2:0 у дома над в
Коментари Харесай

Слаб вратар помогна на Борусия срещу Херта, 16-годишно дете чудо загатна за голям потенциал

Отборът на се наложи с 2:0 вкъщи над в среща от 25-ия кръг на немската Първа Бундеслига. " Жълто-черните " от Дортмунд по-скоро " проспаха " първото полувреме, а в 54-ата минута осъществя първото попадение. Той изпрати топката във вратата с отдалечен изстрел, който изненада стража, който несъмнено се намеси много неприятно. Втория гол пък осъществя в първата минута на добавеното време 16-годишният суперталант. Той оформи крайния резултат след самостоятелна акция и удар в близкия ъгъл, при който стражът Ярстайн отново не реагира по никакъв начин добре, позволявайки топката да мине сред краката му.

371 minutes played
3 goals scored

16. Years. Old.
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) Все отново имаше и неприятни вести за дортмундци. Двама значими играчи на отбора - бранителят Макс Хумелс и крилото, не съумяха да доиграят дуела заради травми. Хумелс напусна терена малко след първия гол, а Ройс отстъпи в 84-ата минута мястото си на младежа Мококо. В 80-ата минута от Херта получи пряк червен картон поради жестоко влизане в глезена на Ройс.

Solid day in the office!
— Borussia Dortmund (@BlackYellow) След изгонването на Дарида имаше и необикновен пропуск на резервата за Борусия, който от напълно близко разстояние се плъзна по тревата след подаване на Мококо отляво и уцели греда. Това се случи в 89-ата минута.

В последна сметка " жълто-черните " прибавиха три точки към актива си и към този момент са с 42 на петото място в класирането. Берлинчани пък са 15-и с 21 точки.

Бундеслига 25 кръг, събота 13 март  Борусия (Дортмунд) 2:0краен резулат  Херта (Берлин)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР