Отборът на Сасуоло победи гостуващия Каляри с 3:0 в среща

...
Отборът на Сасуоло победи гостуващия Каляри с 3:0 в среща
Коментари Харесай

Сасуоло бие убедително в първия си мач без Кевин-Принс Боатенг

Отборът на Сасуоло победи гостуващия Каляри с 3:0 в среща от 21-ия кръг на Серия “А”. Тимът от Емилия-Романя означи и двете попадения през първото полувреме, а точни бяха Мануел Локатели в 9-ата минута, Кума Бабакар от дузпа в четвъртата минута на добавеното време и Алесандро Матри в 87-ата минута. Днешният триумф изстреля Сасуоло до 9-ото място във краткотрайното класиране и остави Каляри на 13-а позиция. Това бе и първият мач на Сасуоло без звездата Кевин-Принс Боатенг, който бе трансфериран в Барселона.

Pronti per il riscaldamento #SassuoloCagliari #ForzaSasol pic.twitter.com/f2u68n08xU
— U.S. Sassuolo (@SassuoloUS) 26 януари 2019 година
В 9-ата минута Мануел Локатели изведе Сасуоло напред в резултата. Юношата на Милан се възползва от избита топка от стража Алесио Краньо при мощен удар на Доменико Берарди и от 2 метра прати топката право във вратата на гостите от Сардиния. В 40-ата минута Леонардо Паволети от състава на Каляри бе покрай това да изравни резултата, останал очи в очи с Андреа Консили, само че не съумя да преодолее стража.

В четвъртата минута на добавеното време Кума Бабакар удвои преднината на Сасуоло с гол от дузпа. До ситуацията се стигна след пас към Филип Джуричич, който навлезе в наказателното поле, а Дарио Сърна работи неразчетено и събори сърбина. Главният арбитър Масимилиано Ирати въпреки всичко не бе сигурен в своето решение и след преразглеждане на обстановката благодарение на ВАР реши, че Сасуоло тярбва да получи правото да извърши 11-метров углавен удар.

87' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Aleeeeessaaaaaaaandroooooo Maaaaaatriiiiiiii #SassuoloCagliari 3-0 #ForzaSasol pic.twitter.com/2fkpm1dSvJ
— U.S. Sassuolo (@SassuoloUS) 26 януари 2019 година
През второто полувреме “неровердите” вкараха трети гол, а негов изпълнител бе Алесандро Матри. Опитният нападател получи прелестно подаване от Кума Бабакар, което бе задължен да вкара във вратата. Серия А 21 кръг, събота 26 януари  Сасуоло 3:0краен резулат  Каляри
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР