Отборът на Рома затвърди присъствието си сред челните 5 тима

...
Отборът на Рома затвърди присъствието си сред челните 5 тима
Коментари Харесай

Рома надви Каляри в драма със 7 гола, Смолинг едва не коства трите точки на вълците

Отборът на Рома затвърди наличието си измежду челните 5 отбора в подреждането на италианското футболно състезание.

Това стана допустимо след триумф за столичани при визитата на постоянния хазаин в шампионата Каляри.

Римляните първи позволиха попадение в мача, само че в последна сметка се добраха до поврат с 4:3, след мощни последни минути на първата част и солидно показване през второто полувреме на срещата.

Жоао Педро даде изненадващо преимущество в резултата за домакините, само че още в края на тази 28-а минута равенството беше възобновено.

Това се случи с помощта на мощна изява в предни позиции на Мхитарян и прецизен завършващ изстрел на Никола Калинич. Той се разписа и с известна доза шанс, като защитник опита да почисти топката, само че вместо това я сложи на главата на снажния нападател, който я прати в мрежата за 1:1.
 Снимка 469521
Източник:

Отново Калинич, а и за повторно в мача - след положително показване на Мхитарян - направи обрата цялостен, вкарвайки за 2:1. Този път той се разписа от близка отдалеченост, след пробив на Мхитарян отляво по офанзивата на тима.

3:1 за Рома направи Джъстин Клуйверт, който получи положително извеждащо подаване, напредна и прати кълбото в мрежата по невъзмутим, убеден метод, отбелязвайки следващия си гол за римляните през сезона.

Перейро върна отбора си в мача, разписвайки се за 2:3 след 75 минути игра, само че Коларов възвърне преднината от две попадения за гостите 6 минути по-късно.
 Снимка 469522
Източник:

Минута преди края Смолинг игра с ръка в наказателното поле и реферът уточни бялата точка, след допитване до системата ВАР. Жоао Педро пропусна изстрела си, само че при добавката вкара с глава за крайното 3:4.

Така тимът остава в Топ 5 на класирането, до момента в който домакините са под номер 11.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР