Отборът на Рома няма да пътува за утрешния първи 1/8-финал

...
Отборът на Рома няма да пътува за утрешния първи 1/8-финал
Коментари Харесай

Испанските власти забраниха на "Рома" да пътува до Севиля

Отборът на " Рома " няма да пътува за утрешния първи 1/8-финал в Лига Европа против " Севиля ". Испанските управляващи са отказали да издадат особено позволение на отбора от Рим да дойде в страната поради оповестената обща карантина в Италия в резултат на КОВИД-19. Позволението бе поискано като изключение на възбраната за полети сред Испания и Италия в идващите 15 дни, която бе издадена от управляващите в Мадрид. В Испания епидемията също е в разгара си - над 2000 инфектирани и 47 умряли.

Малко по-рано през днешния ден стана ясно, че отборът на " Хетафе " отхвърля да пътува до Милано за мача си с " Интер ", от същата фаза в Лига Европа, макар че УЕФА към този момент разпореди дуелът на ст. " Сан Сиро " да се играе без аудитория.

В идващите часове се чака решение на европейската футболна асоциация за въпросните два мача. Заради КОВИД-19, от УЕФА към този момент оповестиха, че три дуела от Лига Европа ще се проведат при закрити порти. Освен упоменатият " Интер " - Хетафе ", другите два са " Волфсбург " - " Шахтьор " и " Олимпиакос " - " Уулвърхемптън ". Както е известно, без аудитория ще се организира и днешния 1/8-финал-реванш в Шампионската лига " Пари Сен Жермен " - " Борусия " (Дортмунд).

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР