Отборът на Рома“ няма да играе много защитно на Анфилд,

...
Отборът на Рома“ няма да играе много защитно на Анфилд,
Коментари Харесай

Ди Франческо се колебае за партньора на Джеко в атака

Отборът на „ Рома “ няма да играе доста защитно на " Анфилд ", даде обещание старши треньорът на италианците Еузебио ди Франческо преди първия полуфинален мач против Ливърпул в Шампионската лига през днешния ден.

" Няма да изпадаме в глуха отбрана. Те би трябвало да се постараят в действителност доста, с цел да ни натикат в нашето наказателно поле. За нас от основно значение ще бъде да се придвижваме плътно по терена ", съобщи някогашният халф и сегашен треньор на „ Рома “. Той добави, че неговите играчи няма да се концентрират върху Мохамед Салах или различен състезател на „ Ливърпул “.

" Няма смисъл да го вършим. „ Ливърпул “ не е единствено Салах, тъй като цялото атакуващи трио играе мощно и това не е незначителна детайлност. Не сме се готвили за мача с мисълта да опазим един състезател. Разбира се, че ще внимаваме доста с най-хубавите им футболисти, само че не сме съсредоточени единствено върху един ", добави Ди Франческо ва формалната конференция.

" Атмосферата по британските игрища е непозната за нас, тъй като не сме привикнали почитателите да бъдат толкоз покрай терена. Публиката в този мач ще бъде на страната на домакините, само че и ние имаме гостуващи почитатели, които ще ни поддържат ", сподели още той.

Старши треньорът на Рома ще би трябвало да избира в часовете преди мача дали Ченгиз Юндер, или Патрик Шик ще бъде сътрудник на Един Джеко в офанзива, като по неговите думи възможностите са " 50 на 50 ". 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР